Jeugdverblijven Het Veen en Den Appeldijk

Jeugdverblijven Het Veen en Den Appeldijk

Naast het organiseren van speelpleinwerkingen en vakantiekampen beheert Kindervreugd ook twee jeugdverblijven. Twee locaties te midden van veel groen, die je kan huren voor een verblijf met je school, vereniging, club, enz. Bekijk onze flyer.

HET VEEN
Staf Larochelaan 47 - 2960 Brecht

Het Veen is ons grote jeugdverblijf in de bossen van Sint-Job-in-'t-Goor op grondgebied Brecht. Een centrale ligging in de Noorderkempen, een perfecte uitvalsbasis om de regio te verkennen. Het gebouw biedt een capaciteit van 140 bedden en beschikt over alle comfort en kan volledig of gedeeltelijk gehuurd worden, afhankelijk van de grootte van de groep.
Bekijk het activiteitenaanbod voor een geslaagd verblijf in Het Veen. (Opgelet: het sport- en spelmateriaal en uitgewerkte spelletjes staan enkel ter beschikking van scholen!)

DEN APPELDIJK
Appeldijkstraat 36 - 2880 Weert

Een klein en gezellig verblijf, uitstekend geschikt voor openluchtklassen, weekendverblijven, jeugdkampen, kennismakings- en bezinningsdagen, familieweekends, ...
Den Appeldijk is gelegen in Weert (bij Bornem) in de driehoek Antwerpen (30 km), Mechelen (30 km), Brussel (40 km). Deze ligging leent zich spontaan tot ‘heerlijk’ genieten van rust en natuur en de toeristische regio Scheldeland is een topper voor fiets- en wandelrecreatie. Het verblijf is geschikt voor groepen tot 40 personen.
Plan je verblijf met ons uitgebreide activiteitenoverzicht. (Opgelet: het sport- en spelmateriaal staan enkel ter beschikking van scholen!)

Meer info over de inrichting van beide verblijven kan je terugvinden op de website van CJT: Het Veen - Den Appeldijk

SCHOOLWEKEN

Zowel in Den Appeldijk in Weert als Het Veen in Brecht kan je met je klas terecht voor een meerdaags verblijf met volpension.
Je kan twee schooljaren op voorhand reserveren, de inschrijvingen gaan telkens in oktober van start. Wees er dus snel bij!

Den Appeldijk
In Den Appeldijk staan 32 bedden (in het hoofdgebouw). Er zijn 8 extra bedden in het vissershuisje (dit is een kleine chalet die een stukje van het hoofdgebouw weg ligt).

Prijs* voor een driedaags verblijf 'volpension' (van maandag 10u tot woensdag 15u of van woensdag 10u tot vrijdag 15u):

  • Hoogseizoen (periodes vanaf Paasvakantie tot en met herfstvakantie): € 68,00 per persoon.
  • Laagseizoen (periodes na herfstvakantie tot Paasvakantie): € 63,00 per persoon.

Den Appeldijk reserveren

Het Veen
JVC Het Veen beschikt over 140 bedden.

Prijs* voor een vijfdaags verblijf 'volpension' (van maandag 10u tot vrijdag 15u):

  • Hoogseizoen (periodes vanaf paasvakantie tot en met de herfstvakantie): € 135,00 per persoon.
  • Laagseizoen (periodes na herfstvakantie tot paasvakantie): € 125,00

Het Veen reserveren

Algemene voorwaarden:
algemene voorwaarden verblijf volpension
algemene voorwaarden verblijf zelfkook

* prijzen geldig voor reservaties geplaatst vanaf 1/10/2016

WEEKENDS EN SCHOOLVAKANTIES

Tijdens weekends kan je Het Veen en Den Appeldijk reserveren via de boekingscentrale van CJT (Centrum voor Jeugdtoerisme). JVC Het Veen kan volledig of gedeeltelijk gereserveerd worden. Op onderstaande links kan je de kalender, de prijzen en informatie over de accomodatie terugvinden en een reservatie plaatsen:

Reserveer JVC Den Appeldijk
Reserveer JVC Het Veen volledig (gebouw A + B)
Reserveer JVC Het Veen gebouw A (deel 1 + 2)
Reserveer JVC Het Veen gebouw A (deel 1)
Reserveer JVC Het Veen gebouw B

Tijdens schoolvakanties gebruiken we deze verblijven voor onze eigen vakantiekampen, periodes die vrij zijn worden beschikbaar gesteld voor reservatie via CJT.
Tijdens weekends en schoolvakanties is enkel zelfkook mogelijk.

Den Appeldijk Kindervreugd