Weweler 3: Terra Weweler (2 weken)

Weweler tent jeugdkamp zomervakantie kindervreugd

Weweler 3: Terra Weweler (2 weken)

Leeftijd 8 tot 16j

Voor een heel Weweeler kamp toveren we de wei waar we kamperen om tot een diverse en magische wereld. Elke dag klimmen, kruipen of rollen of vliegen we naar een nieuw land. Eenmaal daar aangekomen kan je tot het slapengaan niet terug naar het kampterrein. We eten het eten van het land, spreken de taal van het land en snuiven elke dag een andere cultuur op. Pas als we moe maar voldaan terug naar ons eigen land met ons eigen eten, onze eigen taal en onze eigen namen aan de tenten zijn teruggekomen kunnen we eindelijk in onze slaapzak kruipen. De volgende dag barst de strijd weer los om de hele wereld ter veroveren. Welke landen zou jij het liefst bezoeken?

Ik kan nog niet veel verklappen maar als ik je zeg dat we een casino bezoeken, op tweedaagse gaan, onvervalst highlandgames-toernooi spelen en eventjes uitblazen bij een film.. dan twijfel je toch niet meer over dit kamp?

 

Benieuwd wat we vorig jaar op de wei beleefd hebben? Bezoek dan zeker de facebookpagina van 'Weweler Drie Kindervreugd'.

€ 315,00

Praktische info

Periode

29/07/2017 - 11/08/2017

14 dagen

Adres

Weweler

4790 Burg-Reuland

België

Vervoer

busvervoer vanuit Antwerpen

Contact

03 233 64 90
info@kindervreugd.be

Hoofdverantwoordelijke: Nikole Bartelen en Zoë Delsael
E-mail: nikole.bartelen@pandora.be